Vi håndplukker de bedste øl til dig fra små danske og udlandske bryggerier. Vi brygger også vores egne øl i vores lille kælderbryggeri.

Her er Carlsberg, Tuborg og Hoegarden forbudt...

I vores hyggelige 70'er indrettede bar med ryatæpper, spraglet tapet og kulørte lamper kan du drikke en gode craft øl. Vores udvalg skifter hele tiden, så du kan smage noget nyt og spændende når du kommer forbi.

Denis er belgier med en master i gæringsprocesser, Nete er hans kæreste og bare glad for gode øl. Da vi købte huset på Rødovrevej 79 lidt før jul 2015, anede vi ikke hvad vi skulle bruge den gamle hundesalon ude foran huset til. Men skøre som vi er fandt vi på, at Rødovre da trængte til en ordentlig ølbar. Og i maj 2016 åbnede vi så vores lille retrobar med 4 haner, hvor vi stolt serverer gode øl, som er tro mod vores egen smag. Vi har begge fuldtidsjobs og baren er blot en sjov hobby, som vi er virkelig glade for at Rødovreboerne har taget så godt imod. Tak for det :-)

På vores fadølshaner vil du som regel altid finde en pale ale, en lager og en mørk øl på fad, så der er lidt til enhver smag. Vi køber ofte ikke mere end en enkelt fustage eller kasse af hver øl, da vi synes I skal kunne smage noget nyt hver gang I kigger for i. Vi handler især med de små lokale bryggerier, da vi gerne vil støtte de små og nye, og synes det er sjovt at servere fadøl brygget i Hvidovre, Solrød og Gørløse :-) men vi har også et godt øje til svenske, norske og belgiske bryggerier, for eksempel Brewski (som bruger rigtig frugt i deres virkelig lækre øl) og Orval - en trappistøl, som er vores personlige trappist-favorit, og som vi ikke uden grund kalder ‘verdens bedste øl’.

 

Vi brygger selv i 30 liters kedler i kælderen, i barejer og bryggeriingeniør Denis’ egendesignede udstyr. Når der er egenbryggede øl på fad annoncerer vi det på Facebook og Instagram. Hold godt øje, vi har aldrig nok til mere end en aften...

 

På menuen finder du også Gin&Tonic, diverse håndplukkede rom og whiskey samt en enkelt rød- og hvidvin. Vi har også som regel alkoholfri øl, som smager af rigtig øl 🍻 og vi kan også finde på at lave kegtails - dvs. egenmixede coctails på fad. Helt friske og iskolde, og skænket på et splitsekund. 

 

Vores flaskeøl kan købes ud af huset med 20% rabat på barprisen.